Şehit Akif Kapaklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yenihayat Mahallesi Samsun Ankara Asfaltı Üzeri No361 Sungurlu/ÇORUM
Vizyon
Nasıl Bir Eğitim? Bilgiyi dikte ettiren değil, bilgiye ulaşma yollarını öğreten, gurup çalışmasını ön plana çıkartan, öğrenci öğretmen iletişimini en üst seviyede tutan, ARGE çalışmalarına önem veren, teorik eğitim ile uygulamalı eğitimi bütünleştiren öğrenci odaklı bir eğitim. Nasıl Bir Öğrenci? Aklını kullanan, soru sormaktan çekinmeyen, gurup çalışmalarını ön palana çıkartan ve uygulayan, toplumsal sorunlara duyarlı, milli manevi değerleri bilen ve hayatına yansıtan, sağlıklı iletişim kuran ve sürdüren, sorunlara çözüm yolları bulan ve uygulayan bir nesil.
Misyon
Uluslar arası niteliklere sahip sağlıklı insan gücünün yetiştirilmesini sağlayan, Çağdaş eğitim tekniklerini süratle ve verimli bir şeklide sisteme yansıtan, yararlanan, sağlığından sorumlu bireyler yetiştirilmesine katkıda bulunan, sağlık eğitimi alanında önder bir kurum olarak kendilerini ifade edebilen, kendilerinden emin, yaptığı uygulamaların sorumluluğuna sahip, toplumun ihtiyaçlarına cevap verebilecek girişimci, gelişmeye açık birey ve sağlık personeli yetiştirmek.
Yatakhane Koğuşu :2
Sabah 08;15 Akşam paydos 16;30