YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILIMIZ HAYIRLI OLSUN

Sungurlu Şehit Akif Kapaklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı açılış programını yaptık.  İlk ders kabilinden öğrencilerimize çeşitli tavsiyelerde bulunduk:

* Her başlangıç bir heyecan, bir umut barındırır içinde. Geleceğe ait hayalleriniz, umutlarınız olsun.

* Sizler bizim emanetimizsiniz. Sizi güzel yarınlara hazırlamak bizim en önemli görevimiz.

*Planlı, Programlı ve Çok Çalışınız:

*Anne-babanızın sizi  hangi şartlarda okuttuklarını unutmayın.

*Esas göreviniz olan öğrenciliği iyi yapın. Dersi derste anlayın ve günlük çalışın.

*Zamanı İyi Kullanın: Bugünün işlerini yarına ertelemeyin. Geleceğinizi düşünerek geçici zevklerden uzak durunuz.

*Herkese Karşı Dürüst ve Ahlaklı Olunuz:   Davranışlarda arkadaşların etkisini düşünerek her zaman arkadaşlarınızı iyi seçiniz.

*Ezberciliğe Kaçmayın, Bilgiyi Kullanmayı Öğrenin."

Eğitim öğretim yılımızın tüm Milli Eğitim çalışanlarımıza, öğrenci ve velilerimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

12-09-202312-09-202312-09-202312-09-2023

Yayın: 12.09.2023 - Güncelleme: 12.09.2023 15:34 - Görüntülenme: 92