SUNGURLU MESLEK YÜKSEKOKULU ZİYARETİMİZ

Şehit Akif Kapaklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Sağlık) son sınıf öğrencilerimiz ile Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksek Okulunu ve Kredi Yurtlar Kurumu Kız Öğrenci Yurdu'nu ziyaret ettik. Yüksekokul Müdür Yardımcısı Kerim Aktaş ve bölüm başkanları, kurum görevlileri alanları  hakkında bilgilendirme yaptılar. Çocuk Bakım, Sosyal Hizmet ve Terapi ve Rehabilitasyon Bölümleri hakkında yeni ve güzel şeyler öğrendik. Okul Müdürümüz Kerim Mandıralıoğlu:"Yanıbaşımızdaki bu güzel imkanlardan öğrenci ve ailelerimiz haberdar olmalı. Sınava girip tercih yapacak öğrencilerimiz buradaki her türlü imkanı bırakıp  uzak ve  daha kötü vaziyetteki bölümleri tercih ederek ailelerini maddi-manevi zorluklara sürüklememeli. İlgi ve alakaları için hocalarımıza çok teşekkür ediyoruz." dedi.

14-12-202314-12-202314-12-2023

Yayın: 14.12.2023 - Güncelleme: 14.12.2023 09:23 - Görüntülenme: 111