ÇORUM / SUNGURLU - Şehit Akif Kapaklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

ENGEL YÜREĞİMİZDE OLMASIN

Şehit Akif Kapaklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi son sınıf öğrencilerimizle Özel Sungurlu Bakım Merkezini ziyaret ettik. Okul Müdürü Kerim Mandıralıoğlu şunları ifade etti: Hoş vakit geçirmelerine ve yalnız olmadıklarını düşünmelerini vesile olmuşsak ne mutlu...

"Dinimize göre engellilik; görememek, konuşamamak, yürüyememek değildir. Asıl engellilik, hakkı duymamaktır. Hakikati görmemektir. Doğruyu söylememektir. Kişinin kalbini imandan, gönlünü İslam’dan, söz ve davranışlarını güzel ahlaktan mahrum bırakmasıdır. İmkânlarını Allah’ın rızası ve insanlığın faydası için kullanmamasıdır. Samimiyetini riyakârlığa feda etmesidir. Hâsılı asıl engellilik; insanın, kendi eliyle değerini yitirmesidir..."

07-12-202307-12-202307-12-2023

Yayın: 07.12.2023 - Güncelleme: 07.12.2023 14:05 - Görüntülenme: 85