Değerler Kulübünden Teknoloji Bağımlılığı Semineri:

26-10-202326-10-2023

Şehit Akif Kapaklı Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Değerler Kulübü tarafından öğrencilere Teknoloji Bağımlılığı konusunda seminer verildi.

Okul Müdürü Kerim MANDIRALIOĞLU seminerde yaptığı sunumda öğrencileri dikkatli ve uyanık olmaya davet etti:

Bağımlılık kişinin kullandığı bir nesne veya yaptığı bir eylem üzerinde kontrolünü kaybetmesi ve onsuz bir yaşam sürememeye başlamasıdır. Yani kullanım ve davranışta irade ortadan kalkar ve kişi istese de istemese de bağımlı kullanımı veya davranışı sürdürür.Günümüzde sıklıkla görülen bağımlılıklardan biri de teknoloji bağımlılığıdır. Teknoloji Bağımlılığının Belirtileri,Sebepleri,Teknoloji Bağımlılığı Neleri İçerdiği ve Nasıl korunulacağını içeren sunum gerçekleştirdi.

Yayın: 30.10.2023 - Güncelleme: 30.10.2023 10:11 - Görüntülenme: 81