"Ben Her Yerde Varım" Projesi Devam Ediyor

Kızılay Sungurlu Şubesi ve Sağlıkçılardan Anlamlı Ziyaretler:Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı okullarda uygulanan

06-05-202406-05-202406-05-202406-05-2024kapsamında Şehit Akif Kapaklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü (Sağlık Lisesi) - Sungurlu Kızılay Şubesi  ile işbirliği yaparak  bazı aileleri  ziyaret etti.  Okul müdürü ve Kızılay Sungurlu Şube Başkanı Kerim Mandıralıoğlu, Sağlık Meslek Dersleri öğretmeni Ümmügülsüm Elmas ve öğrenciler ile  belirlenen evlerde ateş, tansiyon, şeker ölçümleri yaptılar. Hastalık ve tedavi yöntemleri konusunda bilgi verdiler.  Böylece yalnız kalan veya rahatsızlıkları bulunanlara manevi destek, moral de verilmiş oldu. Ziyaretlerde Kızılay Yönetim Kurulu üyeleri tarafından Türk Kızılay’ın hediyeleri takdim edildi. Bu tür faaliyetlerle; öğrencilerin millî, manevi, ahlaki, insani ve kültürel değerlerini geliştirmeleri sağlanırken meslekî gelişimlerine de katkı sunulmuş oldu. Hastalarımıza şifalar diler, iyiliğe öncülük edenlere de teşekkür ederiz.

Yayın: 06.05.2024 - Güncelleme: 06.05.2024 08:59 - Görüntülenme: 32