BAKIMEVİ ZİYARETİ İLE DUYGULANDIK:

Sungurlu Şehit Akif Kapaklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Sağlık Lisesi) Okul Müdürü Kerim  MANDIRALIOĞLU,idareci, öğretmen ve bir grup öğrencilerimizle  Sungurlu Mavi Ocak Yaşlı Bakım Merkezini ziyaret ettik. Yönetici, sağlık ve bakım görevlileri günün 24 saati süren işleri hakkında ayrı ayrı sunum yaptılar. Bu zor görevleri yerine getiren tüm çalışanlara teşekkür ediyoruz. Zihinsel, bedensel, ruhsal tüm engellilere sahip çıkan Devletimize de minnettarız. İnşallah, bu tür ziyaretlerimiz gençlerimizde engelli ve yaşlılarımıza karşı bir bilinçlenmeye katkı sağlar. Görerek, işiterek yerinde eğitimler her zaman daha faydalı ve kalıcı oluyor. Bulunduğu yerde insanlığa faydalı işler çıkaran herkese selam olsun.

23-10-202323-10-2023

Yayın: 23.10.2023 - Güncelleme: 23.10.2023 09:43 - Görüntülenme: 88